Balzámy na rty jsou závislost...

Balzámy na rty jsou závislost...

Zcela otevřeně se přiznáváme, že jsme závislé. Už bez nich neuděláme ani krok. Věříme, že dobrý balzám na rty je tajemstvím mladších a hezčích úst. 

Využijete je za každé situace:
  1.  Naneste balzám jako svrchní vrstvu na rtěnku, abyste dodali rtům objem, vyživili je a pečovali o ně.
  2. Je praktické nosit jeden v kabelce a další mít na nočním stolku.

Obzvlášť pokud máte citlivé rty se sklonem k popraskání, je dobré o ně pravidelně pečovat, vyživovat je a chránit. Kromě toho jsou balzámy dokonalým doplňkem rtěnek, protože zanechávají na rtech krásný "lesklý" výsledný efekt.

Při výběru balzámů je vhodné preferovat ty s přírodním složením. Nezapomínejme, že většinu toho, co si naneseme na rty, nakonec skončí spolknuto. Zvolením kvalitního přírodního balzámu se vyhneme nechtěné konzumaci "vazelíny" a dalších ropných derivátů. Díky používání přípravků bez umělých přísad (parabenů, minerálních olejů, parafínů, ftalátů atd.), pocítíme trvalou hydrataci s dlouhodobým regeneračním účinkem, díky kterému budou rty krásnější.

 

 

V naší nabídce najdete hned několik druhů balzámů na rty a to:

 Luxusní pečující a hojivé balzámy Alma Secret:

Balzámy od Alma Secret v sobě propojují vědecký přístup s přírodou. Účinná kombinace inca-inchi, avokáda, mandlí, kokosového ořechu, ricinového oleje a měsíčku lékařského, 6 mimořádně výživných, regeneračních a restrukturalizačních olejů a regeneračních, ochranných a vyživujících kakaového a bambuckého másla.

Vyladěné složení je navíc obohaceno o bisabolol, alantoin a aloe vera. Má skvělé hydratující a zklidňující účinky. Díky skvalanu a provitamin B5, zvláčňují a obnovují lipidovou bariéru pokožky. Zároveň udrží na uzdě kožní onemocnění na uzdě (opary, ekzémy, suchost atd.) díky přirozeně antibakteriálnímu manukovému medu.

Výtažky ze slézu, měsíčku a heřmánku, stejně jako esenciální oleje z heřmánku, levandule a manuky doplňují tento skutečně kouzelný koktejl.

Vybrat si můžete z příchutí: Natural (manuka), Ananas & papája, Jahoda.

 

Svěží hydratační péče od BANBU:

Jakmile je objevíte, nadchnou Vás svou svěží příchutí a texturou. Přírodní aktivní složky obsažené v řadě balzámů Banbu poskytují skvělou výživnou a regenerační sílu po dobu více než 12 hodin. Díky příjemné textuře se snadno nanáší a stačí jen drobné množství pro skvělou hydrataci.

Skvěle se hodí na denní i noční použití, jejich příchuť je neodolatelná a blahodárné účinky pro pokožku Vás nadchnou. Jsou založeny na kombinaci pečlivě vybraných přírodních surovin: Kokosový olej: Bohatý na vitamin E, který má skvělé antioxidační, zklidňující a revitalizační účinky a chrání rty před stárnutím pokožky. Bambucké máslo: Hloubkově hydratuje rty, zklidňuje pocit svědění a podráždění. Jeho regenerační vlastnosti napravují poškození způsobená vnějšími vlivy: chladem, větrem, horkem... Jojobový olej: Skvělé antioxidační a zvláčňující vlastnosti, zklidňuje pocit zánětu, svědění a suchosti. Olivový olej: Hloubkově hydratuje a působí jako ochranná vrstva. Vytváří na rtech ochrannou bariéru, která je udržuje zdravé a hebké po delší dobu.

Vyberte si tónující Jahodu, exotický Kokos, Kakao nebo svěží Mátu.

 

Praktické balzámy na rty od Booming Bob.

Balzámy na rty vytvořené tak, aby obstály (nejen) ve skandinávském podnebí, s hydratačním a vyživujícím účinkem, v praktické tubě, která usnadňuje nanášení. Poskytují dlouhotrvající ochranu. Základ těchto balzámů na rty tvoří slunečnicový olej, včelí vosk, kokosový olej, doplněný o další účinné složky dle příchuti. Příjemnou chuť dodávají příjemné ovocné a bylinné esence. Balzámy Booming_Bob jsou ekologické a udržitelné.

Na výběr je z mnoha variant – vyberte si podle toho na kterou zrovna máte chuť!

 

Dejte nám vědět, jaký jen ten Váš oblíbený!

Zpět na blog